Kogebøger
Syltedronningens forråd
Pris inkl. moms fra:
DKK 248,00
168 sider. Indbundet.
Smagsgivere, surt, salt og lidt sødt.
Syltet tilbehør til frokost, middag, ostebord, restemad, vegetarretter mv.
Syltning handler om bevaring og forædling af råvarer, og der er et væld af muligheder for at opbygge et lille lager af lækre sager, der kan pifte ethvert måltid op.
Helena Grayston alias Syltedronningen kommer også med gode ideer til, hvordan vi kan bruge vores syltede rester - helt i tråd med vores fælles opgave om at reducere madspild - hånd i hånd med det smukke i at sylte råvarer, som ellers ville gå til spilde.
Syltedronningen
Pris inkl. moms fra:
DKK 248,00
176 sider. Indbundet.
Alle kan sylte og alle vil sylte, når først de har stiftet bekendtskab med Helena Graystons lækre sylt. Hun forstår at sammensætte smage, så resultatet bliver så lækkert, at man bare må have mere. Navnet ”Syltedronningen” erhvervede hun sig, da hun vandt Politikens syltekonkurrence i 2013.
Bogen ”Syltedronningen” bringer 50 opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. Helenas idé med moderne syltning er blandt andet at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld.
Smagen af græskar
Pris inkl. moms fra:
DKK 188,00
128 sider. Indbundet.
Græskar har en mild smag men sat sammen med de rigtige ingredienser er de rigtig gode. Desuden er de ret sunde og er man på slankekur er de også gode fordi de har en lavt energiindhold. Lær smagen af græskar og de forskellige sorter at kende i denne fint illustrerede bog.
Smagen af tomat
Pris inkl. moms fra:
DKK 198,00
144 sider. Indbundet.
Tomater i dag er ikke bare røde. De kan have flere forskellige farver og de kan bruges både til madretter og til kager og meget mere. De er kaloriefattige og fyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Lær tomaten at kende på en væld af lækre måder.